Ispitivanje mikrobiološke čistoće radnog okoliša i ruku nova je usluga u našoj ponudi kojom upotpunjujemo usluge HACCP sustav.
Kontrolu mikrobiološke čistoće pribora i ruku provodimo sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07; NN 113/08; NN 43/09), a u svrhu provjere djelotvornosti i učestalosti čišćenja, pranja i dezinfekcije u objektima u kojima se namirnice proizvode, poslužuju i stavljaju u promet.
Normativi mikrobiološke čistoće propisani su Pravilnikom o učestalosti kontrole i normativima mikrobiološke čistoće u objektima pod sanitarnim nadzorom (NN 137/09), a odnose se na sve površine postrojenja, opremu, uređaje, pribor, prijevozna sredstva i ruke osoba koje u poslovanju s hranom dolaze u dodir s hranom.
Normativ mikrobiološke čistoće propisuje granicu prihvatljivosti uzorka obzirom na prisutnost, vrstu i broj mikroorganizama (aerobne mezofilne i entero bakterije).
Uzorke iz radnog okružja i s ruku osoba uključenih u procese manipulacije hranom radimo metodom brisa. Mikrobiološka čistoća utvrđuje se u certificiranom laboratoriju u skladu s međunarodnom normom ISO 17025.
VectorFog™ proizvodi i distribuira jednu od najsuvremenijih oprema za hladno i toplo zamagljivanje.
Svi VectorFog™ proizvodi certificirani su brojnim standardima uključujući: CE, ISO 9001 i ISO 14001 i primjer su sveobuhvatne kontrole kvalitete proizvodnje.
Svi VectorFog™ proizvodi do sada su globalno dosegnuli veliki broj kupaca na svim kontinentima.
Iz asortimana Vectorfogovih proizvoda vlasnicima objektima koji imaju implementiran ili planiraju uvođenje HACCP sustava možemo ponuditi UV lampe za insekte VectorTrap T21 i T22 koje udovoljavaju FDA zahtjevima.
Ovo su danas jedne od najmoćnijih ljepljivih lovki na tržištu koje vas rješavaju problema sa svim vrstama letećih insekata u samo nekoliko sekundi.
Kako bi korisnicima naših usluga pružili još kvalitetniju uslugu implementirali smo elektronički sustav praćenja i kontrole postavljenih lovki POS uređajem bilo da se radi o feromonskim, ljepljivim ili rodenticidnim lovkama!
O čemu je riječ?
Na svaku postavljenu lovku unesen je bar-kod koji u kombinaciji sa POS uređajem pri monitoringu prikazuje: korisnika; lokaciju u objektu (podrum, pri