Povrat robe

Ugovor se mo┼że jednostrano raskinuti, odnosno povrat robe izvr┼íiti u roku od 14 dana od dana zaprimanja isporu─Źene narud┼żbe bez navo─Ĺenja razloga.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, odnosno povrat robe, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom po┼ítom, telefaksom ili elektroni─Źkom po┼ítom, u kojoj ─çete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroni─Źke po┼íte Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili tre─çoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

U slu─Źaju jednostranog raskida ili povrata robe, izvr┼íit ─çemo povrat novca koji smo od Vas primili, uklju─Źuju─çi i tro┼íkove isporuke, bez odga─Ĺanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Va┼íu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

Povrat novca bit ─çe izvr┼íen na isti na─Źin na koji ste Vi izvr┼íili uplatu.

Povrat novca mo┼żemo izvr┼íiti tek nakon ┼íto nam roba bude vra─çena.

Robu vratite ili je predajte nama ili osobi koja ─çe biti ovla┼ítena za preuzimanje robe u konkretnom slu─Źaju bez nepotrebnog odga─Ĺanja, a u svakom slu─Źaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Va┼íu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastiti za primanje robe.

Kako bi povrat reklamacije pro┼íao bez pote┼íko─ça, molimo Vas da se pridr┼żavate sljede─çih uputa:

Pošiljku pripremljenu po gornjim uputama pošaljite na adresu:
PESTRID d.o.o.
Šandora Petefija 109
31327 Darda, Bilje
s naznakom na po┼íiljci: “Reklamacija”

Troškove dostave reklamacije snosi kupac.

Ako imate dodatna pitanja vezana uz povrat artikala zbog reklamacije, mo┼żete nas kontaktirati na e-mail: pestrid@os.t-com.hr

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na na┼íoj mre┼żnoj stranici mo┼żete elektroni─Źki ispuniti i poslati.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ─çemo Vam, bez odga─Ĺanja, elektroni─Źkom po┼ítom.

Odgovornost potro┼ía─Źa za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvr─Ĺivanje prirode, obilje┼żja i funkcionalnosti robe.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet