Opći uvjeti poslovanja

Registracija

Kupovina u našoj internet trgovini ne zahtijeva registraciju.
Kupac je obavezan točno ispuniti tražene podatke tijekom procesa naručivanja.
Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja.
Kupcem može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja.

Proces narudžbe

Proces narudžbe u sklopu internet trgovine sastoji se od nekoliko koraka. Prelazak s jednog koraka na drugi vrlo je jednostavan i u svakom trenutku postoji mogućnost povratka na prethodni korak ukoliko se dogodi neka poteškoća prilikom procesa naručivanja.

Kod kupovine određenih proizvoda čija se cijena formira prema neto zapremnini, kupac ima mogućnost odabira odgovarajuće zapremnine željenog proizvoda koja je taj dan dostupna u trgovini. Pritom kupac automatski ima uvid u konačnu cijenu odabranog proizvoda i time i točan iznos cijele narudžbe bez naknadnih kalkulacija. Ukoliko je u trenutku narudžbe određeni proizvod označen u trgovini kao “nedostupan”, kupac ima mogućnost isti “rezervirati” putem obrasca za predbilježbu. Sustav će naknadno automatski obavijestiti kupca čim proizvod bude raspoloživ.

Završetak narudžbe potvrđuje se porukom na zaslonu i primanjem obavijesti putem automatskog e-maila. Vrijeme isporuke je minimalno 1-5 dana za područje Republike Hrvatske dok je za narudžbe izvan RH, dostava 1-7 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji dostave.

U nastavku su opisani detaljni koraci procesa narudžbe putem internet trgovine:

  1. kreirajte narudžbu odabirom željenih količina dostupnih proizvoda u internet trgovini dodajući ih u vašu košaricu. Po završetku odabira svih željenih proizvoda idite na Kreni na plaćanje;
  2. točno ispunite tražene podatke vezane uz narudžbu te ostale poželjne komentare i prijedloge;
  3. u ovom koraku prikazuju se svi relevantni podaci vezani uz vašu narudžbu: podaci o primatelju i kupcu, vaša košarica, način plaćanja te ostalie relevantne informacije. Odabirom opcije Naručite potvrđujete ispravnost navedenih podataka u narudžbi koja se šalje na obradu;
  4. završetak narudžbe potvrđuje se porukom na zaslonu i primanjem obavijesti putem automatizirane elektroničke poruke s detaljima narudžbe.

Napomena*: U koliko ne vidite narudžbu u sandučiću pristigle pošte molimo vas provjerite dospijeće iste u neželjenoj pošti.

Kupovina i dostava

Cijene proizvoda

Cijene svih proizvoda u našoj internet trgovini iskazane su s uračunatim PDV-om.
PESTRID d.o.o. zadržava pravo izmjene cijena bez prethodne najave.

Kupovina

Proizvode iz ponude moguće je naručiti i kupiti:
putem internetske trgovine,
svakim radnim danom od 7:00h do 15:00h putem fiksnog telefona: +385 (0)31 750 166,
putem mobilnog telefona: +385 (0)98 253 477,
putem elektronske pošte na e-mail adresu: pestrid@os.t-com.hr

Dostava

Cijena dostave prikazana je na stranici narudžbe i uračunata je u ukupni iznos narudžbe za platiti.
Proizvodi su pakirani na način da se uobičajenom manipulacijom za vrijeme dostave ne mogu oštetiti.
Isporuka se obavlja u suradnji s tvrtkama za dostavu paketa.

U KOLIKO JE ROBA ISTAKNUTA KAO DOSTUPNA NA SKLADIŠTU, ROK ISPORUKE JE MAKSIMALNO 7 RADNIH DANA OD ZAPRIMLJENE POTVRDE O UPLATI CJELOVITOG IZNOSA NARUDŽBE.

Narudžbe zaprimljene radnim danom (pon – pet) do 14 h, dostavljaju se samo na određeni dan u tjednu (srijeda – četvrtak).
Za ostale informacije o uvjetima i mogućnosti dostave obratite nam se na +385 (0)31 750 166, +385 (0)98 253 477 ili e-mailom: pestrid@os.t-com.hr

Reklamacije

U slučaju određenih reklamacija, oštećenja prilikom isporuke, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo Vas da nam se javite u roku od 24 sati od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju našoj internet trgovini isključivo pisanim putem – elektroničkom poštom na adresu pestrid@os.t-com.hr.

Pravo na reklamacije kupac/korisnik stječe ako:

roba nije isporučena po uputama iz narudžbe,
isporučena roba ima materijalne nedostatke.

Pri preuzimanju robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporedi primljene artikle s računom.
Navedene pritužbe riješiti ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe, mirnim putem.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet