PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

T22 UV Flytrap

Cijena bez PDVa: 1.462,00 kn Dostupnost: Na skladištu.

UV lovka za lete─çe insekte - T22

VectorTrap T22 danas je jedna od najmo─çnijih ljepljivih lovki na tr┼żi┼ítu.
Zahvaljuju─çi velikoj snazi Phillips UV svjetla, prozra─Źnom poklopcu te posebno projektiranim aluminijskim reflektorima za pove─çanje intenziteta UV svjetla, ova ─çe lovka namamiti sve vrste lete─çih insekata u periodu od nekoliko sekundi.
Spomenuta lovka za lete─çe insekte udovoljava FDA zahtjevima te se koristi u objektima koji imaju implementiran HACCP sustav.

Philips UV lampa!

Optimiziran spektra ove UV lampe odgovara osjetljivost oka ku─çnih muha. BL PL-L sigurne lampe savr┼íene su za privla─Źenje insekata, tako─Ĺer su sigurne pri dugotrajnom izlaganju posebno u restoranskim kuhinjama.

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Model: T22
Dimenzije: 53x32x12 cm
Podru─Źje u─Źinka: 45~66 m2
Potrošnja: 108W
Napon: 220V; 60Hz
BL lampa: 36W x 3(Phillips)
Vrsta: UV ljepljiva plo─Źa Fly Killer
Upotreba: Za unutarnju upotrebu

POGLEDAJTE VIDEO

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet