T22 UV Flytrap

2.312,50 kn

306,92 EUR;
Fiksni tečaj konverzije: 7,53450

Kategorije: , ,

Opis

VectorTrap T22 danas je jedna od najmoćnijih ljepljivih lovki na tržištu.

Zahvaljujući velikoj snazi Phillips UV svjetla, prozračnom poklopcu te posebno projektiranim aluminijskim reflektorima za povećanje intenziteta UV svjetla, ova će lovka namamiti sve vrste letećih insekata u periodu od nekoliko sekundi.

Spomenuta lovka za leteće insekte udovoljava FDA zahtjevima te se koristi u objektima koji imaju implementiran HACCP sustav.

Philips UV lampa!
Optimiziran spektra ove UV lampe odgovara osjetljivost oka kućnih muha. BL PL-L sigurne lampe savršene su za privlačenje insekata, također su sigurne pri dugotrajnom izlaganju posebno u restoranskim kuhinjama.

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166
ili pošaljite upit na pestrid@os.t-com.hr

Specifikacije

Model: T22
Dimenzije: 53x32x12 cm
Područje učinka: 45~66 m2
Potrošnja: 108W
Napon: 220V; 60Hz
BL lampa: 36W x 3(Phillips)
Vrsta: UV ljepljiva ploča Fly Killer
Upotreba: Za unutarnju upotrebu

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predoćenje ovjerenog jamstvenog lista i računa jamstvo za sve uređaje je 1 godina. U slučaju kvara uređaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne može otkloniti, moguća je zamjena uređaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Povratak u Trgovinu
Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet