_ Politike tvrtke _


 • Politika kvalitete

  Svojim postojanim razvojem i prepoznatljivim stilom rada, prethodnih godina stvorili smo ime koje predstavlja sigurnost, dobro upravljanje, jedinstven pristup svakom korisniku, jednom rije─Źju – KVALITETU! Ona je temelj i garancija postizanja zadovoljstva svakog našeg djelatnika, poslovnog partnera, korisnika i društva u cjelini. Kvaliteta nastaje u svim segmentima poslovanja, u svim fazama poslovnog procesa, te u svim elementima pru┼żanja usluge, što se posti┼że stalnom kontrolom i otklanjanjem uzroka loše kvalitete, a osobito preventivnim mjerama koje uklju─Źuju pa┼żljiv odabir partnera i dobavlja─Źa sredstava za obavljanje i najzahtjevnijih poslovnih zadataka, stru─Źnih kadrova, kontinuiranu stru─Źnu izobrazbu, i informiranje, najsuvremeniju tehniku i tehnologiju te organizaciju rada.

  Te┼żimo da budemo najbolji u onome što radimo. Da bismo sa─Źuvali povjerenje kupaca, te osigurali profitabilnos tvrtke, nastojimo provoditi usluge koji udovoljavaju zahtjevima potroša─Źa, nacionalnog zakonodavstva, te specifikacije, norme i standarde. Društvo se vodi principima odgovornosti, to─Źnosti, pravovremenosti, te poštenim, kulturnim i korektnim pristupom prema svim svojim poslovnim partnerima. Na taj na─Źin svakodnevno di┼żemo sveukupni nivo kvalitete, i usredoto─Źujemo se na ono što je va┼żno za izgradnju poslovanja, brenda i ljudi kojeg dr┼żimo bitnim kriterijem za ocjenu naše konkurentnosti u teškoj tr┼żišnoj utakmici.

  Da bismo postizali, odr┼żavali i osna┼żivali te vrijednosti, trajno se obvezujemo:

  nuditi kupcima uslugu koja odra┼żava njegove zahtjeve i o─Źekivanja

  realizirati poslove pravodobno, cjelovito i pouzdano

  njegovati i razvijati partnerske odnose kupcem

  upošljavati stru─Źno i ambiciozno osoblje s mogu─çnoš─çu i obvezom stalnog razvoja i usavršavanja

  pribavljati suvremenu radnu opremu

  postavljati mjerljive i ostvarive ciljeve.

  Strategija upravljanja kvalitetom i okolišem je implementirana u svim procesima tvrtke Pestrid koji se odvijaju unutar ili izvan kruga tvrtke. Primjedbe, reklamacije moraju biti temeljito i urgentno riješeni. Dogovoreni termini moraju biti dosljedno ispoštovani. Poslovna strategija Pestrid d.o.o., Bilje zasniva se na kontinuiranom napretku preko odr┼żavanja i stalnog unapre─Ĺenja efikasnosti svog Integriranog sustava upravljanja. Ovaj sustav omogu─çava podršku Viziji tvrtke – da bude vode─ça na tr┼żištu ddd usluga, kao i podršku njenoj Misiji da bude najomiljeniji provoditelj usluga dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije i fumigacije, svojim kupcima, zaposlenima, dobavlja─Źima i društvenoj zajednici, kroz brandove, usluge i stavove koji premašuju o─Źekivanja tih interesnih skupina.


 • Politika upravljanja okolišem

  Zaštita okoliša u tvrtci Pestrid d.o.o. ima prioritet jednak postizanju visoke kvalitete proizvoda i optimalne ekonomske uspješnosti. Usmjereni smo na spre─Źavanje nastajanja opasnosti po okoliš i zaštitu prirodnih izvora. Trajno i neprekidno vrednovanje vlastite djelatnosti s namjerom, da se gdje god je to mogu─çe, koriste sredstva i provode postupci koji ─çe najmanje štetiti okolišu, kao i uskla─Ĺivanje sa svim nacionalnim propisima i pravilima o zaštiti okoliša.

  Ciljevi u zaštiti okoliša:

  stalnost u izgradnji sustava zaštite okoliša,

  optimizirana uporaba ekološki prihvatljivih pesticida

  ulaganja u projekte vezane za zaštitu okoliša imati ─çe prednost pred ostalim tehni─Źkim ulaganjima

  neprekidno poboljšanje i prevencija štetnih utjecaja na okoliš

  razvijanje svijesti i stru─Źnosti na podru─Źju zaštite okoliša

  Poslovni prostori tvrtke «Pestrid» d.o.o. za dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju i fumigaciju, se nalaze u blizini stambenih naselja i nacionalnog parka prirode «Kopa─Źki rit». Slijediti ─çemo politiku odgovornosti i uske povezanosti s lokalnom zajednicom op─çine Bilje. Pestrid d.o.o. obavezuje se da na─Źela politike zaštite okoliša budu primijenjena, odr┼żavana i dokumentirana na svim njegovim razinama.


 • Politika sigurnosti i zaštite zdravlja na radu

  Odlu─Źni smo u postizanju visokih standarda u kontroli zaštite zdravlja i sigurnosti na radu kroz naše aktivnosti i podr┼żavanju potreba za tra┼żenjem kontinuiranog unapre─Ĺenja. Tvrtka Pestrid d.o.o., Bilje prepoznaje zna─Źajan doprinos kontrole zaštite zdravlja i sigurnosti na radu na ukupno poslovanje. Odlu─Źni smo poduzeti primjerene prakti─Źne mjere na prevenciji, kontroli i zaštiti od aktivnosti koje potencijalno mogu izazvati opasnosti po zdravlje i sigurnost na radu naših zaposlenih i drugih osoba na našoj lokacji, kao i na lokacijama našeg operativnog djelovanja.

  Iz tog razloga, uz potpuno poštivanje zahtjeva zakonske regulative u pogledu sigurnosti i zaštite zdravlja na radu, podr┼żavamo sve ciljeve i procedure za implementaciju mjera i aktivnosti u pogledu prevencije, eliminacije ili kontrole opasnosti te stvaranja i odr┼żavanja zdrave radne okoline.

  Temeljne odrednice politike sigurnosti i zaštite zdravlja na radu su:

  Spre─Źavanje nesre─ça na radnom mjestu.

  Trajno uskla─Ĺivanje prema zakonskim zahtjevima i regulativama vezanih za zdravlje i sigurnost na radnom mjestu.

  Formuliranje i odr┼żavanje planova zdravlja i sigurnosti koji jasno odre─Ĺuju mjerenja koja treba poduzeti za zaštitu zaposlenika i ostalih subjekata na koje naša aktivnost utje─Źe, kao i na potencijalne utjecaje na okoliš.

  Osiguravanje adekvatnog i kompetentnog nadzora na svim aktivnostima tvrtke gdje dolazi do zna─Źajnog rizika.

  Obu─Źavanje zaposlenika do mjere koju njihovo radno mjesto zahtijeva, o zdravlju, sigurnosti i okolišu

  Razvijanje i odr┼żavanje u─Źinkovitih sustava informiranja i konzultiranja zaposlenika o va┼żnosti ovih pitanja zdravlja i sigurnosti na radu.

  Uzeti u obzir zdravlje i sigurnost na radu kod planiranja novih proširenja procesa ili sustava te kod izgradnje i nabave novih postrojenja i opreme.

  Dr┼żati i odr┼żavati to─Źne zapise o nezgodama, ozljedama i izlaganju rizicima opasnim za zdravlje.

  Poduzeti prakti─Źne korake radi osiguranja pridr┼żavanja ove politike od strane svih zaposlenika te ostalih osoba koje rade za i u korist kompanije.

  Efektivno pratiti, provjeravati i slijedom toga ocjenjivati izvedbu kompanije u pogledu zdravlja i sigurnosti na radu.

  Primjenjivati u─Źinkovite mjere zaštite na radu i pribavljati svu potrebnu zaštitnu opremu koja ─çe jam─Źiti visoku razinu op─çe i zdravstvene sigurnosti naših zaposlenika.

Bromotrid ┼żitni mamac

Bromotrid ┼żitni mamac gotovi je rasuti mamac na bazi ┼żitarica. U mamac je dodana gorka tvar.
Proizvod BROMOTRID ┼ŻITNI MAMAC je djelotvoran antikoagulantni rodenticid koji djeluje na mlade i odrasle ┼ítakore i mi┼íeve, pogodan za primjenu unutar zgrada i ─Źvrstih ili mobilnih objekata (stambene zgrade, objekti / postrojenja koji su usko vezani uz poljoprivredne aktivnosti).

» PROČITAJ VIŠE...

Uvo─Ĺenj i kontrola HACCP sustava

HACCP je engleska kratica za Hazard Analysis and Critical Control Point. Mo┼żemo ga definirati kao proces analize opasnosti i kriti─Źnih kontrolnih to─Źaka koji obuhva─ça cijeli niz preventivnih postupaka s krajnim ciljem ÔÇôosiguravanje zdravstveno ispravne hrane. Baziran je na znanstvenim ─Źinjenicama.

» PROČITAJ VIŠE...

Ekološka solarna UV zamka za insekte

Bez kemikalija, bez goriva i elektri─Źne struje za napajanje UV T100 solarna zamka za kukce izuzetno je u─Źinkovita protiv komaraca, muha, moljaca i vo─çnih mu┼íica.
Vectortrap T100 solarnu zamku pogoni 18V solarni panel. Zamka se puni tijekom dana te se prebacuje na automatski rad no─çu.
Montirana UV lampa privla─Źi kukce lovci a potom ih sna┼żnim ventilator usisava u zamku.

» PROČITAJ VIŠE...
Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet
Pestrid d.o.o.