_ Licence _

Pestrid d.o.o. ima:

Rje┼íenje Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi prema kojem udovoljava uvjetima za obavljanje obvezatne preventivne DDD djelatnosti uporabom kemikalija sa znakom “Vrlo otrovno (T+) i metilbromid u podru─Źju javnog zdravstva i komunalne higijene.

Rje┼íenje Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi prema kojem udovoljava uvjetima za obavljanje obvezatne preventivne DDD djelatnosti uporabom kemikalija sa znakom Otrovno (T), ┼átetno (Xn), Nadra┼żuju─çe (Xi), Nagrizaju─çe (C) i druge opasne kemikalije s iznimkom metilbromida u podru─Źju javnog zdravstva i komunalne higijene.

Rje┼íenje Ministarstva poljoprivrede, ┼íumarstva i vodnog gospodarstva – Uprave za veterinarstvo prema kojem udovoljava uvjetima za obavljanje DDD djelatnosti uporabom I. do III. skupina otrova u podru─Źju veterinarske djelatnosti.

Rje┼íenje Ureda za gospodarstvo ┼Żupanije osje─Źko-baranjske prema kojem udovoljava uvjetima za provo─Ĺenje postupaka za za┼ítitu bilja u poljoprivredi ili ┼íumarstvu s otrovima I. do III. Skupine.

Sustav upravljanja tvrtke kvalitetom ISO 9001:2000 i okolišem ISO 14001:2004

OHSAS 18001:2007 certifikat za slijede─çi opseg aktivnosti: Obavljanje djelatnosti obvezatne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije; Poslovi suzbijanja i iskorjenjivanja ┼ítetnih organizama u poljoprivredi i ┼íumarstvu uklju─Źuju─çi fumigaciju; Integralno suzbijanje ┼ítatnika te Eradikacija korova.

Dratizacija

Deratizaciju provodimo svim postupcima koji dovode do smanjenja, suzbijanja ┼ítetnih glodavaca: deratizacija gradova i op─çina, zgrada, pogona, bolnica, restorana, hotela, kanalizacija, vodotokova, odlagali┼íta otpada, farmi, skladi┼íta, mlinova …
Zbog ─Źega provodimo mjere deratizacije
Prvenstveno zbog toga ┼íto deratizacija ima veliko higijensko i ekonomsko zna─Źenje.

» PROČITAJ VIŠE...

Usluge uzimanja briseva pribora i ruku na mikrobiološku analizu

Ispitivanje mikrobiolo┼íke ─Źisto─çe radnog okoli┼ía i ruku nova je usluga u na┼íoj ponudi kojom upotpunjujemo usluge HACCP sustav.

» PROČITAJ VIŠE...

Uvo─Ĺenj i kontrola HACCP sustava

HACCP je engleska kratica za Hazard Analysis and Critical Control Point. Mo┼żemo ga definirati kao proces analize opasnosti i kriti─Źnih kontrolnih to─Źaka koji obuhva─ça cijeli niz preventivnih postupaka s krajnim ciljem ÔÇôosiguravanje zdravstveno ispravne hrane. Baziran je na znanstvenim ─Źinjenicama.

» PROČITAJ VIŠE...
Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet
Pestrid d.o.o.