PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

Za┼ítitne nao─Źale

Cijena bez PDVa: 47,42 kn Dostupnost: Trenutno nedostupno.

Za┼ítitne nao─Źale

Vectorfog za┼ítitne nao─Źale pru┼żaju vrhunsku udobnost i za┼ítitu za o─Źi od udaraca, pra┼íine, plinova, UV zra─Źenja i kemijskih prskanja. Zahvaljuju─çi zakrivljenom dizajnu oblo┼żenih polikarbonatnih le─ça, za┼ítitama protiv grebanja i zamagljivanja te sustavu prozra─Źivanja ove lagane nao─Źale osigurati ─çe korisniku izvrsno vidno polje bez distorzija. Sa potpuno podesivom elasti─Źnom trakom za glavu ove svestrane nao─Źale mogu se nositi u kombinaciji s kacigom . Vectorfog za┼ítitne nao─Źale u skladu su sa EU standardom CE EN166.

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Tip: Za┼ítitne nao─Źale
Le─ça: Otporna na ogrebotine. Za┼ítita od zamagljivanja i UV zra─Źenja
Te┼żina: 100 g
Veli─çina: Univerzalna s podesivom trakom

POGLEDAJTE VIDEO

Video nije dostupan.

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet