PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

H200SF Thermal Fogging Machine

Cijena bez PDVa: 9.024,43 kn Dostupnost: Na skladištu.

Ure─Ĺaj za toplo zamagljivanje H200SF

Novi Vectorfog H200SF posebno je dizajniran s mogu─çno┼í─çu izbora nosa─Źa kemikalija na bazi vode i na bazi ulja. Sa svojom jedinstvenom Dual-PointÔäó ulaznom tehnologijom i posebno dizajniranim mlaznicama za pobolj┼íanu disperziju, ovaj svestrani ure─Ĺaj omogu─çuje postizanje svih zadanih ciljeva u dezinfekciji i dezinsekciji: u za┼ítiti bilja i zdravlja doma─çih ┼żivotinja, kontroli i suzbijanju vektora zaraznih bolesti, kontroli ┼ítetnikaÔÇŽ
Kao i model H200, ovaj model H200SF sadr┼żi 6,5 litarski spremnik od nehr─Ĺaju─çeg ─Źelika, protok od 50 l/h i automatski na─Źin pokretanja. H200SF, proizveden od nehr─Ĺaju─çeg ─Źelika, omogu─çuje korisniku dugogodi┼ínje kori┼ítenje.

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Dimenzije: 135 x 29 x 38 (cm)
Kapacitet spremnika: 6.5 Litres
Proto─Źnost: 50 L/h
Te┼żina (NETO): 10.8Kg
Veli─Źina kapljica: 5 – 30 mikrona
Nosa─Ź kemikalija: Voda / Ulje

POGLEDAJTE VIDEO

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet