PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

C20 ULV Cold Fogger

Cijena bez PDVa: 2.523,78 kn Dostupnost: Trenutno nedostupno.

ULV ure─Ĺaj za hladno zamagljivanje C20

Novi Vectorfog C20 jedan je od najmanjih na tr┼żi┼ítu, ali ujedno i mo─çan ULV ure─Ĺaj za hladno zamagljivanje. Ima 1,5 litarski spremnik, motor Samsung 560 W, protok od 15-30 l/h, podesivu veli─Źinu kapljica izme─Ĺu 5-30 mikrona i izlaznu kontrolu s dvije brzine.
Zahvaljuju─çi svom kompaktnom dizajnu, ovaj ure─Ĺaj idealan je za kori┼ítenje u manjim prostorima kao ┼íto su ku─çanstva, prostori u kojima se priprema hrana, vozila, uredi...
Zbog mogu─çnosti smanjenja razine buke, ovaj je ure─Ĺaj pogodan za kori┼ítenje u bolnicama, stara─Źkim domovima, ┼íkolama.

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Dimenzije: 50 x 25 x 20 (cm)
Motor: Samsung 560W
Kapacitet spremnika: 1.5 L
Protok: 15 – 30 L/h
Te┼żina (NETO): 3.5 Kg
Veli─Źina kapljica: 5-30 mikrona
Zna─Źajke: Izlazna kontrola s 2 brzine

POGLEDAJTE VIDEO

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet