PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

C150 Plus ULV Cold Fogger

Cijena bez PDVa: 3.997,00 kn Dostupnost: U dolasku

ULV ure─Ĺaj za hladno zamagljivanje C150 plus

Lakši i 10db tiši od prethodnih modela, novi 2014 VectorFog C150 plus redizajniran je kako bi ponudio vrhunsku izvedbu zamagljivanja.
Novi, posebno dizajnirani dovodi zraka koji se nalaze na prednjoj strani ure─Ĺaja, smanjuju temperaturu sredi┼íta do 20┬░ i pobolj┼íavaju rad ure─Ĺaja pri dugoj uporabi. Tako─Ĺer je pobolj┼ían i tlak zraka u ure─Ĺaju omogu─çavaju─çi domet zamagljivanja i do 8 m udaljenosti pod kutom od 80┬░.
Novi, ve─çi 6 litarski spremnik, 1250 Samsung motor i prilagodba veli─Źine kapljica od 5-50 mikrona, osiguravaju C150 plus dugotrajnost i u─Źinkovitost.
Ovi ure─Ĺaji savr┼íeni su za primjenu fungicida, biocida i insekticida.

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Model: C150 Plus
Dimenzije: 65 X 38 X 27 (cm)
Kapacitet spremnika: 6 L
Protok: 60 L/h
Te┼żina (NETO): 4.7Kg
Zna─Źajke: Izlazna kontrola s 2 brzine

POGLEDAJTE VIDEO

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet