PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

BM 100 Backpack Motorised Mist Sprayer

Cijena bez PDVa: 4.405,15 kn Dostupnost: Trenutno nedostupno.

Le─Ĺna motorna prskalica Duster

BM 100 motorna prskalica idealna je za tretiranje postrojenja pri za┼ítiti bilja kao i za aplikaciju pri kontroli ┼íteto─Źina.
Ovaj motorna prskalica ima sna┼żan ventilator za postizanja izmaglice u udaljenosti od 20 metara. Pogodna je za izmagljivanje teku─çih formulacija kao i praha za prskanje. Ventilator BM 100 motorne prskalice stvara kapljica veli─Źine manje od 60 mikrona koje su idealne za kontrolu insekata i prskanje pod kutem od 90┬░ stupnjeva. Zahvaljuju─çi tome veliki 16 litarski spremnik BM 100 mo┼że pokriti povr┼íinu od 1600 m┬▓ (na otvorenom) i 2600 m┬▓ (u zatvorenom prostoru).
Ova lagana motorna prskalica ima ergonomsku naprtnja─Źu i podstavljene naramenice, anti-vibracijske nosa─Źe i elektroni─Źki jednostavni modul paljenja. .

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Kapacitet spremnika: 16 L
Motor: Air-cooled 2-taktni benzinski motor
Istisnino: 40cc
Domet prskanja: 20 m
Te┼żina: 10.6 kg
Opseg apliciranja: 2600m┬▓

POGLEDAJTE VIDEO

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet