PESTRID d.o.o. - ovlašteni distributer Vectorfog proizvoda

T35 ÔÇô Thunder

Cijena bez PDVa: 4.971,08 kn

Lovka za insekte T35 ÔÇô Thunder

T35 Thunder jedna je od najnaprednijih i dugotrajnih lovki za kukce na tr┼żi┼ítu danas. Koriste─çi kombinaciju ventilatora i na┼íu novu patentiranu sjeckalicu, super - u─Źinkovita zamka za kukce, djeluje tako privla─Źi kukce putem sna┼żnih UV lampi. Pribli┼żavanjem lovci insekti bivaju usisani sna┼żnim ventilatorom u mre┼żu gdje ih rotiraju─çi no┼ż ubija. Fragmenti kukaca prikupljaju se u prijenosni spremnik na dnu lovke.
Ova izdr┼żljiva lovka je izra─Ĺen od visokokvalitetnog nehr─Ĺaju─çeg ─Źelika, idealna je za monta┼żu na uli─Źne svjetiljke.
T35 pokriva površinu od 330 ~ 500m². Savršena je za kontrolu letećih insekata oko jezera, parkova, restorana i hotela..

Za detalje i uvijete dostave nazovite na +385 31 750 166

ili pošaljite upit na prodaja@pestrid.hr

SPECIFIKACIJE

Dimenzije: ├ś 32 x 95(cm)
Napon: 220V 60Hz
BL svjetiljke: 20W x 2 (Kvarc)
Materijal: Nehr─Ĺaju─Źi ─Źelik
Potrošnja: 22W
Površina djelovanja: 330m2 ~ 500m2

POGLEDAJTE VIDEO

Video nije dostupan.

Jamstveni uvjeti i napomene

Uz predo─çenje ovjerenog jamstvenog lista i ra─Źuna jamstvo za sve ure─Ĺaje je 1 godina. U slu─Źaju kvara ure─Ĺaja u jamstvenom roku i pod jamstvenim uvijetima, u koliko se kvar ne mo┼że otkloniti, mogu─ça je zamjena ure─Ĺaja.

Svi podaci vezani uz proizvode prezentirani su u dobroj namjeri. Pestrid d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima.

Sva prava pridržana Pestrid d.o.o. © 2015 | web design ENTERnet